Jan 25 2022 20:00:00 GMT+0200

  • ...
  • ...
  • 0758020321
Intra in cont

 
 

IMPORTANT! In perioada 20-26 decembrie 2021 nu se vor procesa facturi storno/ nu se vor deschide coletele venite retur. Coletele care ajung la noi in intervalul 18-26 decembrie vor fi procesate in perioada 27-30 decembrie  2021. Toate retururile primite in perioada 20-30 decembrie 2021 vor fi procesate pana la finalul anului.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Completati formularul de retur – (se gaseste pe spatele facturii primate in colet - sau il puteti descarca de aici); acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii. ATENTIE! Termenul maxim de Retur este de 14 zile.  

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!

3. In colet adaugati – formularul de retur si copia dupa factura;

4. Trimiteti prin posta sau cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul Zenda.ro - Str. Catanoaia, nr 33, Sector 3, Bucuresti

5. In cazul in care doriti schimb de produs este necesar sa plasati o noua comanda pe site-ul zenda.ro, iar in campul “Adauga mesaj” de pe pagina de finalizare a comenzii sa specificati “schimb” (“Schimb produs”). In caz contrar comanda va fi tratata drept una standard si va fi expediata cu plata integral.

6. In cazul in care nu doriti schimb de produs va rugam sa completati contul bancar si titularul pentru restituirea contravalorii produsului returnat.

Pentru procesarea returului, va trebui mai intai sa primim coletul trimis de dumneavoastra. Il vom analiza si dupa aceea vom trimite coletul la schimb. Sau, in cazul in care doriti returnarea banilor in cont, vor trece maximum 14 zile de la primirea coletului pe care l-ati trimis pentru procesarea contabila si bancara a contravalorii comenzii.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! 

Pentru a beneficia de tariful PREFERENTIAL de 10 lei in localitate principala, sau mai mult de 10 lei (in functie de sistemul de taxare al Urgent Cargus) in localitati secundare, cumparatorul ce doreste sa returneze produsele prin serviciul de curierat Urgent Cargus TREBUIE sa contacteze departamentul Customer Suport la numarul de telefon 0758 02 03 21 si sa anunte ca doreste ridicarea produsului.

Un curier Urgent Cargus se va deplasa la adresa indicata de client, cu awb-ul deja tiparit. Cumpărătorul TREBUIE să returneze produsele ambalate corespunzător. Suma se va retrage din valoarea produselor returnate si va figura pe factura de retur.