April 22 2018 23:59:59 GMT+0300

Colectie noua si transport gratuit la comenzi de minim 69 lei. Grabeste-te !

Z

O

M

S


 

 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate


PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, societatea noastra fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
Firma noastra, ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vânzare, prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului încheiat între parti si se obliga sa respecte dispozitiile legii 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Colectarea datelor se face prin alegerea optiunii “creare cont nou” (datele sunt folosite in cazul unei comenzi ulterioare sau, daca se bifeaza optiunea “Doresc sa ma inregistrez la newsletter”, in cazul informarii ulterioare asupra promotiilor sau colectiilor noi) sau prin lansarea unei comenzi (si in acest caz datele sunt folosite in vederea emiterii facturii fiscale si a expedierii comenzii respective beneficiarului).
Site-ul www.zenda.ro este protejat prin tehnici si metode de securitate avansate de aceea informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Astfel datele obtinute de catre firma vor fi stocate în baze de date iar firma va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.
De asemenea, pentru executarea contractului încheiat între parti, firma va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre societatea de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.
Urmare a cererii scrise a unui utilizator firma noastra are obligatia: -de a comunica acestuia prelucrarea sau nu a datelor personale; - de a rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma în date anonime, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legale; - de a înceta prelucrarea datelor personale a utilizatorului.
Informatiile colectate de catre PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA sunt utilizate intern de catre angajatii autorizati ai societatii noastre. Noi nu vindem, închiriem, împrumutam sau transferam vreo informatie personala în legatura cu clientii nostri catre o parte terta.
Siteul Zenda.ro este inregistrat sub numarul 25680 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. 
Adresele vizitatorilor acestui site sunt utilizate de catre firma noastra pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor.
Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la www.zenda.ro numai in urma alegerii optiunii “Creare cont nou” si a abonarii la newsletter.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul firmei noastre. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila.