June 21 2018 23:59:59 GMT+0300

Vara va fi mai racoroasa cu rochiile Zenda. Acum le poti avea cu 55% reducere!

Z

O

M

S

 
 

 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Cine suntem

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza zenda.ro de la tine, prin intermediul interactiunilor noaste si modul in care utilizam datele respective.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: Denumirea companiei: Pasol Ana Octavia Intreprindere Individuala; Adresa Sediului Social: Bucuresti, Sector 3, Anastasie Panu nr 10; Cod unic de inregistrare: RO26383546 ; Nr. Reg. Comertului: F40/72/2010; Telefon: 0758 020 321 ; E-mail: office@zenda.ro .

Ce sunt datele cu caracter personal?

Prin „date personale” se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea. Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului!

In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

·         Nume si prenume – pentru identificare;

·         Adresa de email – pentru comunicare;

·         Numar de telefon – pentru comunicare;

·         Contacteaza-ne in legatura cu datele pe care le prelucram in scopuri de transmitere a promotiilor si ofertelor zenda.ro 

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde cererii tale. Ulterior vor fi solicitate si date prevazute de codul fiscal pentru facturarea produselor comandate/castigate.

Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:

Adresa IP – Atunci cand vizitezi situl nostru, adresa IP este inregistrata. Insa noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri.

Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

Cookie-uri

Folosim doar cookie-uri pentru statistici, cookie-uri ce pot fi dezactivate direct din browser-ul tau. Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim. Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a masura traficul site-ului este Google Analytics, iar mai jos va prezentam cookie-urile folosite:

 

Denumire 

Furnizor

Scop

Expirare

Tip

Remarketing

Tag

Google

Publicitate

3 luni

Permanent

Google Analytics

Google

Publicitate

3 luni

Permanent

 

 

 

 

 

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date?

Datele pe care ni le oferi voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email) – temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. bsi c din Regulamentul (UE) 679/2016).

Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala, daca este cazul.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, si selectarea optiunii DA/De acord iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).

–Numele si prenumele–

Cum iti folosim numele si prenumele?

De ce?

Contactul cu tine

Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unui contract.

Detectarea si prevenirea fraudelor

Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, este necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.

Asistenta client

Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin call center.

  

 

—-Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti siteul

Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe siteul nostru, inclusiv adresa IP si tipul dispozitivului. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti siteul si aplicatia.

Cum folosim informatiile despre telefonul, laptopul sau tableta ta si despre cum folosesti siteul

De ce?

Imbunatatim experienta ta pe site, oferindu-ti versiunea cel mai bine adaptata dispozitivului tau.

Oferirea celei mai bune experiente de navigare pe site.

Protejam siteul

Pentru a preveni si a detecta fraudele impotriva ta sau a siteului nostru. Pentru a putea asigura confidentialitatea datelor.

 

Nu esti obligat sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a te bucura de deplina experienta de navigare pe site-ul nostru.

Perioada de retentie a datelor.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotarasti sa iti dezactivezi contul de utilizator. In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;

Informatiile oferite de tine, ce contin date de identificare pot fi folosite in scopul intocmirii documentelor de angajare si a altor documente ce vizeaza exclusiv relatiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia pentru ocuparea Fortelor de Munca, Autoritati Judecatoresti, altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale.

In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Ce drepturi ai ca persoana vizata?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Contact

Daca ai nevoie de orice informatii legate de siteul, produsele sau serviciile MEDIAFAX GROUP SA ne poti contacta la adresa de e-mail: office@zenda.ro

Daca:

– vrei sa afli mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina,

– vrei sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre tine,

– vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus,

– sau daca ai o plangere la adresa noastra.

Te rugam sa ne scrii la adresa de email office@zenda.ro sau la numarul de telefon 0758 020 321

SUNT DE ACORD                                                                            NU SUNT DE ACORD

                                                                                                                    

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre zenda.ro: ne poti trimite pe adresa: Bucuresti, Sector 3, Strada Catanoaia nr 33 sau de e-mail office@zenda.ro, o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al zenda.ro; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.

 

ACTIVITATI DE MARKETING DIRECT / PROMOVARE / PRIMIRE NEWSLETTER

SUNT DE ACORD                                                                            NU SUNT DE ACORD


PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, societatea noastra fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
Firma noastra, ca urmare a desfasurarii prezentei activitati de vânzare, prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la clientii sai a datelor personale necesare executarii contractului încheiat între parti si se obliga sa respecte dispozitiile legii 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Colectarea datelor se face prin alegerea optiunii “creare cont nou” (datele sunt folosite in cazul unei comenzi ulterioare sau, daca se bifeaza optiunea “Doresc sa ma inregistrez la newsletter”, in cazul informarii ulterioare asupra promotiilor sau colectiilor noi) sau prin lansarea unei comenzi (si in acest caz datele sunt folosite in vederea emiterii facturii fiscale si a expedierii comenzii respective beneficiarului).
Site-ul www.zenda.ro este protejat prin tehnici si metode de securitate avansate de aceea informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Astfel datele obtinute de catre firma vor fi stocate în baze de date iar firma va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.
De asemenea, pentru executarea contractului încheiat între parti, firma va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre societatea de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.
Urmare a cererii scrise a unui utilizator firma noastra are obligatia: -de a comunica acestuia prelucrarea sau nu a datelor personale; - de a rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma în date anonime, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legale; - de a înceta prelucrarea datelor personale a utilizatorului.
Informatiile colectate de catre PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA sunt utilizate intern de catre angajatii autorizati ai societatii noastre. Noi nu vindem, închiriem, împrumutam sau transferam vreo informatie personala în legatura cu clientii nostri catre o parte terta.
Siteul Zenda.ro este inregistrat sub numarul 25680 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. 
Adresele vizitatorilor acestui site sunt utilizate de catre firma noastra pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor.
Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la www.zenda.ro numai in urma alegerii optiunii “Creare cont nou” si a abonarii la newsletter.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul firmei noastre. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu PASOL ANA-OCTAVIA INTREPRINDERE INDIVIDUALA.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila.