• ...
  • ...
  • 0758.02.03.21
Intra in cont

 
 

REGULAMENT OFICIAL – PROMOTIE „Voucher 15 Lei”


Perioada  25.03.2020 – 29.03.2020


Campania promotionala pentru clientii companiei

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania „Voucher 15 Lei” este organizata de:

S.C. ZENDA STOCK SRL, cu sediul in Str. Anastasie Panu nr. 10, bl. B7, sc. A, ap.9, Sector 3, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/10054/2017, cod unic de inregistrare 37818735, atribut fiscal RO.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit şi va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorii işi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfaşurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Voucher 15 Lei”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfaşoara in perioada 25.03.2020 – 29.03.2020 pe site-ul www.zenda.ro.

Art.2.3. Perioada de utilizare a voucherelor este 25.03.2020 – 29.03.2020.

Art.2.4. Sunt considerate eligibile comenzile plasate in site-ulwww.zenda.ro in perioada campaniei 25.03.2020 – 29.03.2020.

 

Articolul 3. Participanti si produse participante la campanie

Art. 3.1. Pot participa la aceasta promotie persoanele fizice, indiferent de cetatenie și persoanele juridice, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

· locuiesc pe teritoriul Romaniei;

· accepta termenii și conditiile prezentei promotii;

·cunosc regulamentul promotiei, il accepta in totalitate şi doresc sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele comercializate de catre Organizator pe site-ul www.zenda.ro

Art. 3.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum și membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I ).

Art. 3.3. Nu se va acorda voucherul in cazul in care pentru achizitia produselor clientul solicita valorificarea de vouchere, cupoane sau bonuri valorice aferente altor campanii publicitare, campaniile nefiind aplicate cumulativ.

 

Articolul 4. Modul de desfaşurare a campaniei promotionale

Art.4.1. Clientii care vor cumpara in perioada 25.03.2020 – 29.03.2020 de pe site-ul www.zenda.ro, primesc  reducerea de 15 Lei prin introducerea codului zenda15lei, in momentul plasarii comenzii, valabil la o comanda minima de 150 Lei.

 Art. 4.2. Fiecare voucher va avea valoarea de 15 de lei, aplicabil la orice comanda de minim 150 de lei plasata prin intermediului site-ului www.zenda.ro, pana la expirarea valabilitatii campaniei

Art. 4.3. Voucherele pot fi folosite pana la data de 29 martie 2020, inclusiv.

Art. 4.4. Promotia se aplica tuturor produselor de pe site-ul zenda.ro.

Art. 4.5. Un singur voucher este valabil pentru o singura utilizare. Mai multe vouchere din aceasta campanie nu pot fi cumulate pentru o comanda si se pot folosi doar in comenzi diferite. Valoarea minima a unei comenzi pe care se aplica voucherul este de 150 de lei.

Art.4.6. In cazul in care comanda este returnata, se va anula voucherul.

 

Articolul 5. Limitarea Raspunderii

Organizatorii Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Taxe si impozite

Organizatorii campaniei sunt raspunzatori de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

 

Articolul 7. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 8. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

Articolul 9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul www.zenda.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “Voucher 15 Lei“ poate fi trimisa pe email la comenzi@zenda.ro