• ...
  • ...
  • 0758.02.03.21
Intra in cont

Cum cumpar?

 
 
Mai jos poti vedea cum sa plasezi o comanda pe www.zenda.ro (urmareste filmuletul creat special pentru tine)
Uite pasii pentru a da comanda pe zenda.ro:
Dupa ce ti-ai ales toate articolele pe care le doresti si le-ai adaugat in cos apeşi butonul comanda sau apesi pe cosul de cumparaturi din partea dreapta sus a ecranului. 

 

Apesi pe butonul “Trimite comanda”. In urmatorul pas va trebui completezi datele de livrare.

In acest pas poti alege daca doresti emiterea facturii pe persoana juridica. Bifezi “Doresc factura pe firma” si va fi necesar sa completezi campurile solicitate.

Mai jos ai modalitatile de plata. Daca alegi sa faci plata prin Ordin de Plata sau Online prin card vei avea transportul gratuit.

Daca alegi sa achiti ramburs la curier, si comanda ta are o valoare mai mica de 169 lei iti va aparea in cos si suma de plata pentru transport (10 lei in Bucuresti, 15 lei in orice alta localitate).

Daca doresti sa ne transmiteti un mesaj legat de comanda ta (de exemplu daca este o comanda la schimb) poti completa in acest campul “Adauga un mesaj” aflat chiar sub butonul “Plaseaza comanda”.

Dupa ce completezi aceste date, apasa pe butonul rosu Plaseaza comanda, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii şi stabilirea detaliilor.