Octomber 21 2020 22:59:00 GMT+0200

ZILE
ORE
MIN
SEC
ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
  • ...
  • ...
  • 0758.02.03.21
Intra in cont

 
 

Despre noi

Pasol Ana-Octavia Intreprindere Individuala s-a infiintat in anul 2010 (CUI:RO26383546, F40/72/2010) are sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Anastasie Panu nr. 10, bl. B7, sc. A, ap. 9, fiind prima data infintat ca outlet cu sediul in Bucuresti. 

Anii de experienta in domeniul textilelor au contribuit la transformarea business-ului tip outlet intr-un adevarat success, rezultatul final fiind colectiile noastre de imbracaminte pentru dama, barbati si copii la cele mai mici preturi. De aceea acest an ne-am hotarat sa cream o alternativa online care sa vina in ajutorul clientilor nostri care vor sa isi faca cumparaturile pe internet.

Gama de noastra de produse contine branduri renumite precum Bershka, Denim, Stradivarius, H&M, Iceman, Hush Puppies, Geroge, Jill, Mexx, Papaya, Vila. Gama de produse a fost largita pe langa imbracaminte si cu accesorii, cosmetice si genti.
Articolele prezente pe www.zenda.ro au ca origine urmatoarele tari: Marea Britanie, Olanda, Germania, Polonia, Turcia, Ungaria, China si India.

Varietatea colectiilor noastre speram sa vina in intampinarea preferintelor dumneavoastra vestimentare cu cele mai mici preturi de pe piata.